PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yükleme sorunu

gakpiyal
08-18-2009, 10:20 PM
Bütün Fottomculara merhaba,
Forumumuz hayırlı uğurlu olsun, umarım faydalı paylaşımlar gerçekleştiririz :)
Sadete gelmek gerekirse, resim yüklemekte sorun yaşıyorum (900kb 1 adet jpg). Şöyleki; resmimi seçip yükle dediğimde ve başarılı tamamlanmış gibi uyarı aldığım halde "0 resim" yükleniyor :(
Bir fikri olan varmı :confused:

fottom_admin
08-19-2009, 12:13 AM
Merhaba,

Bildirdiğiniz için teşekkürler. Bu sorunu en kısa süre içerisinde çözümleyeceğiz.

gakpiyal
08-19-2009, 11:16 AM
Merhaba,

Bildirdiğiniz için teşekkürler. Bu sorunu en kısa süre içerisinde çözümleyeceğiz.

Sorun giderilmiş teşekkürler...

sabit
09-04-2009, 07:06 PM
4-5 gündür yükleme sorunu ile karşılaşmıyoruz sizde sorunsuz kullanabilirsiniz.

Bütün Fottomculara merhaba,
Forumumuz hayırlı uğurlu olsun, umarım faydalı paylaşımlar gerçekleştiririz :)
Sadete gelmek gerekirse, resim yüklemekte sorun yaşıyorum (900kb 1 adet jpg). Şöyleki; resmimi seçip yükle dediğimde ve başarılı tamamlanmış gibi uyarı aldığım halde "0 resim" yükleniyor :(
Bir fikri olan varmı :confused:

had
11-14-2009, 12:21 AM
benim de buna benzer bir sorunum oluştu. sadece picasada renkleri ile oynanmış vge yazı eklenmiş bir fotoğraf. boyutları vs herşeyi diğer yüklediklerim ile aynı ama exif bilgilerim görünmüyor bu yüzden de paylaşamıyorum. yardımcı olacak biri var mı acabaa ???

gakpiyal
12-16-2009, 10:06 AM
benim de buna benzer bir sorunum oluştu. sadece picasada renkleri ile oynanmış vge yazı eklenmiş bir fotoğraf. boyutları vs herşeyi diğer yüklediklerim ile aynı ama exif bilgilerim görünmüyor bu yüzden de paylaşamıyorum. yardımcı olacak biri var mı acabaa ???

Picasa kullanmadım editleme için ama editlediğim fotoğraflarda böylr bir eiff sorunu yaşamamıştım site ile ilgili bir aksaklık olabilir. Tekrar denemekte fayda var;)